Топлоизолации

Топлоизолирането (или по - правилният термин Термоизолиране) е една от задължителните СМР за пълноценно отопление и ниски разходи. С основните характеристики на материалите можете да се запознаете, ако разгледате приложената таблица.

Хидроизолации

Хидроизлолациите са друга силна страна на “Алпремонтстрой”. Хидроизолиране при течове, ремонт на плоски и скатни покриви, полагане на материали, съобразени с конкретните измерения на проблема, тенекеджийски услуги, качествена работа. Това не са само думи, когато зад тях стоят години труд и опит.

 

Монтажи


Алпремонтстрой работи по монтаж и демонтаж на базовите станции на мобилните оператори. От 1998 г. изпълнява поръчки на РЕС (Радио-електронни системи) ЕООД – акционер от страна на държавата в “Мобиком“.

От януари 2002г. фирмата е ангажирана и изпълнява монтажа на базовите станции на “Глобул“. Монтирани са базовите станции по международен път Е-79 (София-Кулата), в градовете София, Благоевград, Радомир, Кюстендил, Плевен, Монтана, Видин, Русе, Черноморието, както и по цялата територия на Република България.

Алпийски инвентар


Вносът и търговията с лични предпазни средства, средства за височинна защита и алпийски инвентар е сред основните видове дейност на фирмата. Необходимостта от внос на качествени, сертифицирани и достъпни стоки, както и поддържането на необходимите наличности, доведе до създаването на "Ви Джи Ем" ЕООД - самостоятелно обособена организация, занимаваща се изключително с внос и търговия на лични предпазни средства, средства за височинна защита и алпийски инвентар, както и с рекламна дейност, предпечатна подготовка, изработване и поддръжка на сайтове на частни лица и корпоративни клиенти.

Рекламна дейност


"Алпремонтстрой" работи и в сферата на външната реклама.

Предвид основната ни дейност, фирмата разполага със собствени ресурси и възможности за монтиране на мегабордове върху фасадни стени и калкани на сгради.

Осъзнавайки ползите от рекламата за самите нас, решихме да използваме възможността да предлагаме реклама и на нашите кленти.